NOVINKY / Fotbalový bakovský tým ...

Zápas pro Ondru dopadl dobře.

napsal Roman Vaněk

14. květen 2019


TJ VITANA BYŠICE – SK BAKOV

0:1 (0:1)

Branky: 7.Vaněk

Sestava SK Bakov:

Majzlan

Hozák , Resl , Hájek , Mareš

Ajchler ( 67.Cecava ), Kvapil, Prokůpek (75.Formáček) , Zahatlan (80.Takáč )

Říha (60.Vávra )

Vaněk

Trenér: Jaroslav Kamenický   Vedoucí mužstva: Milan Beránek

Očima trenéra Jaroslava Kamenického: Zápas jsme začali velmi dobře domácí jsme přehrávali kombinační hrou po stranách vyústění našeho tlaku bylo v 7.minutě, kdy Říha krásnou kolmicí vyslal do úniku Vaňka a ten v tváří v tvář domácímu gólmanovi proměnil a vedli jsme 1:0. Od té doby začali domácí nakopávat vysoké balóny na naší obranu , ale naši hráči si s tím poradili. Ve 23.minutě se po krásné kombinaci po pravé straně dostal k zakončení Říha , ale netrefil branku , o minutu později opět po pravé straně a centru od Ajchlera z hranice velkého vápna netrefil branku Zahatlan. Od této chvíle jsme se více soustředili na obranu a domácí nakopávanými balóny nás zatlačili na naší polovinu , ale i to jsme ustáli. Ve 40 minutě šel ze strany sám Vaněk , ale jeho zakončení skončilo mimo branku.

Ve druhém poločase jsme se zatáhli a soustředili jsme se na brejky. Po prostřídání několika hráčů a přeskupení sestavy se nám nedařilo podržet déle na našich kopačkách balón. V 75.minutě domácí záložník ve středu hřiště přešel okolo tří našich hráčů dostal se až do vápna, ale ve skluzu zasahující Hájek trefil jak balón tak hráče a pískala se penalta , kterou Majzlan chytil. V 88.minutě šel sám od půlící čary Takáč , ale místo zakončení se před gólmanem zastavil a zpětnou kličkou se dostal do nevýhodné situace a domácí dobíhající obranci mu balón sebrali. V nastanení nás domácí zatlačili do našeho vápna, ale vše jsme ubránili a odvezli jsme si tři body.

Před zápasem jsme apelovali na hráče, že tento zápas hrajeme pro Radka Frelicha a hlavně pro jeho bratra Ondru. Jako vzpomínku na něj jsme si všichni navlékli na ruku černou pásku…

NAPIŠTE KOMENTÁŘ